5 Spillmetoder som belønner deg for å gå bort

Siden det ikke er noen garantert måte å vinne, bør du først og fremst prioritere. Men du må også styre dine penger og strategier for styring av penger for spillere som er avhengige av å sjekke tiden. Du forventes å gjøre alt arbeidet. Spillstrategiene vi deler nedenfor gjør jobben for deg. Det spiller ingen rolle hvor langt unna kasinoet har skjult sine klokker. Du trenger ikke å sjekke klokken din. Tiden er ikke en faktor.

Sats på Max og du er ferdig
Hver gang en gang vil noen påpeke at fra spillerens perspektiv er du like sannsynlig å vinne eller miste hver gang du spiller et spill. I så fall spiller det ingen rolle hvor mye penger du legger på din første innsats. Du kan, hvis husets regler tillater, sette hele $ 100 innsatsen per spill ned på den første innsatsen. Hvis du vinner, går du bort. Hvis du mister deg, går du bort.

Spill Max til Minimum
Dette er en veldig enkel betting metode. Forutsatt at maksimumet per spill er mindre enn din $ 100 vil din første innsats være det maksimale beløpet som er tillatt. Dette kan koste $ 20 på en spilleautomat. Du vil nesten helt sikkert bruke denne metoden bare på en spilleautomat. Uavhengig av hva utfallet av den første innsatsen er, går du ned i totalbeløpet på neste kamp. Så la oss si at du kan satse $ 5, $ 10, $ 15 og $ 20 på spill. Din første innsats er for $ 20, din andre innsats er for $ 15, etc. Etter at du har spilt $ 5-spillet, går du videre.

Fast antall spill
En annen måte å gjøre dette på er å dele din innsats per spill i et fast antall spill. Du kan tjene 5 $ 20 innsatser eller 20 $ 5 innsatser. Uavhengig av utfallet av innsatsene dine, forlater du spillet etter at den siste innsatsen er ferdig.

Spill minimum til maksimalt spill
Denne spillmetoden er nesten nøyaktig motsatt av nummer 2, “Spill maks til minimum”, gitt ovenfor. Den eneste forskjellen er at i metode 2 er du begrenset til $ 100 som maksimal innsats, noe som gjør vårt eksempel upraktisk for et bordspill.

Tre streiker og du er ute
Det er ingen grunn til å foretrekke tre streiker til fem streik. “Three Strikes” -metoden fremkaller ganske enkelt et bilde som strekker seg ut i baseball. Spilleren gir sin sving på bat og går bort. Det er samme prinsipp med denne spillmetoden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *